FAQ

Det kommer meget an på hvad for en ydelse der købes fra os, samt hvad man skal have lavet, men som udgangspunkt for alle opgaver ser vi gerne at de er lavet og afleveret til kunden indenfor 2 uger.

På nuværende tidspunkt da vi lige nu er et start-up, har vi ikke et fysisk kontor man kan henvende sig til. Det ligger ude i horisonten, men som lige nu foregår alt kontakt online.

Vi gemmer filer og persondata i henhold til GDPR loven. Når en opgave afsluttes og aflveres beder vi om samtykke til at beholde filer i så fald der skulle være ændringer i fremtiden. Efter overlevering af opgave slettes filer hvis det ønskes af kunden.

Som udgangspunkt sker overlevering af afsluttede opgaver via en overførselsplatform, typisk Wetransfer hvor der bliver lavet en mappestruktur med de forskellige elementer der er blevet lavet til kunden så man let har overblik.

Lige pt søger vi ikke nye ansigter. Vi er dog altid åbne og glade for nye talenter hos Visual Animation. Skyd os en mail med dit cv og portefølje os vis os hvad du kan og hvad du tidligere har lavet. (Foretrækker helst freelancere).

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Øv, hvis du ikke fandt svar på dit spørgsmål her, så hop over på vores kontakt side. Vi svarer så hurtigt vi kan!